Konsten att fira utan att ha gått i mål

Igår träffades jag och min ”kollega” och vän Liselotte på Falafelbarens uteservering för att stänga året. Vi brukar ha den traditionen att summera, utvärdera och sätta en prel-plan för fortsatt arbete.

Foto: Falafelbaren

Det här året var allt väldigt annorlunda. Från mitt håll: inga pågående uppdrag, ett vilande bolag, hemarbetande man, hemstuderande dotter, osäkra och väldigt annorlunda julplaner… och så vidare (ja ni vet ju själva allt som är skruvat just nu)

Jag kände redan i bilen på väg in till stan hur pulsen höjdes. På väg till något roligt. Volymen på radion åkte upp. Jag sjöng med. Energi!

Liselotte skiner upp när vi ses;

”Ska vi gå till den lilla bokhandeln i Ga:stan när vi käkat klart?”

Ja såklart vi gör! För vi älskar bokhandlar. Pennor, böcker och doften av papper. Låt det bli vårt firande! Vi brukar ju fira våra framgångar med något vi tycker om!

Den här gången har jag inte nått mina mål (minns inte ens om jag satt några?!) Låt oss istället fira att vi fortfarande står upp! Att vi fått ner lärdomarna i skorna (inte alltid trevligt) och att vi är så jäkla bra på att ligga rätt i tiden med våra tankar och idéer!

Fotocred: Nytida Smedjan

Och nu, med falafel i magen, stimulerade sinnen och med temat för nästa år satt – är vi sååå redo för 2021. Bring it on!

 

 

2 svar på ”Konsten att fira utan att ha gått i mål”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.