Wrap up? Med en glass i min hand…

Jag stressar inte in i semestern i år. Har haft en långsam vecka med lite admin, fakturering, telefonmöten och sånt. Men till största delen har jag åkt runt till olika ställen och ätit & fikat under ett träd i skuggan nånstans. Badat med sonen och varit uppe alldeles för sent och kollat fotboll. Lyxig känsla. Tacksam över att kunna sätta min egna plan.

Wrap up

Idag tänkte jag utvärdera lite & summera våren. Tycker jag har lättare att känna mig ledig på semestern om jag satt punkt för det som varit, och om jag skrivit ned det som ska komma, så det inte behöver skvalpa runt i semesterhjärnan (något jag skrivit om många gånger tidigare på bloggen tex här där det också ligger ett litet videoklipp)

Men det kändes så annorlunda idag, att utvärdera & reflektera. Har ju för i helsicke inte gjort annat detta år. Funderat, oroat mig, tänkt till, känt efter, prövat, omprövat, analyserat, skitit i det, reflekterat lite till – på repeat… om och om igen! Känner mig klar med det! Sååå klar! Det är liksom redan stängt.

Integrera mera

Har så många nedskrivna tankar från det här Corona-året. Tänker att jag vill öppna dem igen i höst. Gå igenom de lärdomar jag tagit med mig längs vägen och göra dem mer levande. Låta dem ta mera plats i min vardag. Mer av X, mindre av Y.  Integrera. I mig. I mitt företag. I mitt liv.

Ett hästjobb? Inte helt säker på det…

Det är så mycket jag upplevt det här året. Känt det i min kropp, ja helt enkelt fått ner det i skorna. Och då tänker ju jag att det inte blir så svårt att få till förändring.

Min längtan är tydligare och signalerar klarare: lägg till!
Motstånd av det geggiga slaget skriker mer högljutt till mig: ta bort!

Lärandet har på ett sätt redan skapat förändringen.

Och jag tror ju på det upplevelsebaserade lärandet – vi får med oss mer om vi själva upplever det. Alltså inte hör någon berätta teoretiskt för oss utan ”gått igenom” eller kommit till insikt om genom egen erfarenhet.

Nu stämplar jag ut för semester. Lägger in det som var då och det som ska komma sen  i frysen och ägnar mig åt nu:et ett tag. Å blir jag sugen på att glutta på frysdörren och ta ut dem, väljer jag en glass i stället. Det är svårt att vara någon annanstans än här & nu med en glass i handen!

Önskar dig en skööööön sommar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.