Får jag fråga…?

Den här veckan var det svårt att skriva blogg. Känner att jag inte alls vill dela mina tankar, som jag brukar vilja. Det känns svårt och jag har fokus på er läsare. Jag känner mig ängslig liksom. Vad tycker ni om det jag delar.


Ängsligt värre…4 utkast att välja bland

Bidrar jag med den där härligt icke perfekta bloggen?
Skriver jag saker som du lätt kan ta till dig?
Kan jag sätta ord på viktiga saker?

Eller är bloggen bara nått som åker runt i ett flöde? Kanske till och med bara påminner om att du inte räcker till?

De allra flesta dagar skriver jag inte så mycket med fokus på er, mina läsare, utan jag skriver för att jag vill. Behöver få ”outa” det jag ser. Det guld jag finner på min upptäcktsfärd. Det guld jag intuitivt också vet bidrar till er på lite olika sätt. Jag behöver inte fråga er, söka er bekräftelse.

Men idag undrar jag. Hur ska vi ha det med bloggar, tips och pepp. Och med ryt när det får vara nog? Orkar vi läsa mer? Blir vi inspirerade? Kan vi ta nästa steg och börja göra på lite nya andra sätt?

Vore intressant att höra, hur tänker du? Varför klickade du in på den här veckans blogg?

Jag har lagt till min mailadress här, då jag har förstått att det är flera som inte gärna kommenterar offentligt:

mail@carolinepalm.se

4 svar på ”Får jag fråga…?”

 1. Det du delar med dig är för mig nytt och fräscht!
  Tankarna du generöst delar med dig, ditt sätt att formulera dig, älskar hur det landar hos mig.
  Det komplicerade mes oss och runtom oss som egentligen kan vara enklare om vi tillåter det att vara enkelt, men vi gör det inte. Herregud vad svårt det kan vara ibland att få ut sin tanke/tankar! Fortsätt inspirera och fånga mig och fler! ?

  1. Sevda! Så glad att du väljer att skriva det här. Tar det till mig?

   Du skriver att du ”älskar hur det landar i dig” och det älskar jag att höra. Och ja visst är det intressant hur svårt det enkla ibland kan vara. Här tror jag vi alla kan hjälpas åt att peppa varandra!

 2. Lustigt att jag just idag ”tittar in” till dig här…du vet, jag tittar ju sällan in på alla dessa sociala medier.
  Allt klokt du förmedlar kommer du inom sin tid att göra i fler forum än idag, och när du kommit dit så när du många många många fler, och även såna som mig. Du behövs överallt!
  Men du kanske inte ska vara så grundlig…kom hit så dricker vi kaffe!
  Kram!

  1. Tack kära du! Vilka starka ord!
   Klart jag behöver ta en koppp kaffe med dig! ”För grundligt” är ofta lika med ängsligt och stelt, där kommer sällan någon till sin rätt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.